PASZTET WIEPRZOWY WG GABI

Re: PASZTET WIEPRZOWY WG GABI

Postprzez Wiedźma » środa, 10 kwi 2013, 21:40

przemo503 napisał(a):Witam, Wiedzmo ile do wersji 1 pasztetu dodać soli ,pytam bo pasztetu jeszcze w życiu nie robiłem.Pozdrawiam

Ilość soli lub wegety zależy od naszych upodobań. Zresztą mięso do pasztetu będzie ugotowane (ja daję około 2 łyżeczek soli do gotowania) to możesz spokojnie go próbować.
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.
Avatar użytkownika
Wiedźma
 
Posty: 2426
Dołączył(a): poniedziałek, 23 lis 2009, 17:27
Lokalizacja: Zebrzydowice

Re: PASZTET WIEPRZOWY WG GABI

Postprzez przemo503 » środa, 10 kwi 2013, 22:12

Dzięki wielkie. :D
przemo503
 
Posty: 21
Dołączył(a): poniedziałek, 13 cze 2011, 20:53

Re: PASZTET WIEPRZOWY WG GABI

Postprzez Wiedźma » sobota, 1 kwi 2017, 15:17

Przypominam przepis, bo za chwilkę Święta Wielkanocne
Załączniki
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.
Avatar użytkownika
Wiedźma
 
Posty: 2426
Dołączył(a): poniedziałek, 23 lis 2009, 17:27
Lokalizacja: Zebrzydowice

Poprzednia strona

Powrót do Wyroby podrobowe i z szynkowarki

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron